Kryssning

Bokningen klar till kryssningen, ska checka in tillsammmans med lucas,
seen blir det att myspysa med cicci och sandra! :D


På tala om ingenting så går min hjärna på högvarv just nu :/


...

Igår spelade jag, Robert, Jonna, Patrik och AlexX bowling, sen drog vi och käka pizza. Haha, jag har börjat äta pizza igen, det kan aldrig vara bra xD Sen drog vi hem till robert och chillade med lite dricka, så kom Magda och Mathias :)
Idag ska jag, Jonna, Magda och Becc kolla klänningar :)






Glaasss.

åååh, jag är sjukt sugen på glass :O Choklad glass, men jag orkar inte gå till affären och köpa..

Muhammet Bilir ♥

Muhammet, jag vet att du finns, någonstans där ute i världen. Vi kommer nog aldrig någonsin att träffas, vilket är synd. Men du om någon, förstår mig, du bryr dig.. Så långt ifrån varann, men ända andas vi samma luft, vi går på samma jord, vi ser på samma himmel, så vi är närmre än vi tror. Tack för att du finns, du är en av dom få, jag kan kalla för en vän ,<3


Äventyr!

Den här dagen har inte varit bra, är så mycket att tänka på. Har börjat fundera på vad det finns för anledning till att stanna kvar här i falun/borlänge..  Jag vill bra iväg någonstans, där jag kan få vara ifred. Slippa allt tjat, tankar, känslor. Alla minnen från platser och personer här. Jag måste öppna ögonen, försöka se. Men jag vet inte om jag vågar. Det känns så himla tomt utan dig, du var ju den som förstod, den jag kunde prata med, den som viste hur jag kände.. Shiiit, ni ser? Det är därför jag måste iväg! Jag sitter fast i det förflutna! Jag vill inte ha mitt liv i all skit som va förut, jag vill LEVA! Jag menar på riktigt. Jag vill se världen, jag vill träffa nya människor, lära mig saker som andra vet, saker jag inte hade en aning om. Jag är trött på småstads livet, jag vill ut, i det verkliga livet! Jag vill möta faror, rädslor..  JAG VILL HA ÄVENTYR! Och det kan jag aldrig få här..


God natt :)

Fick lov att göra en ny blogg, för jag glömde bort mitt lösen till den andra xD
men iaf, god natt!


www.Idakarlberg.Bloggsida.se

RSS 2.0